Nieuwe perspectieven op veiligheid Najaar 2020

Nieuwe perspectieven op veiligheid Najaar 2020

Datum en locatie
Zes colleges op woensdag 28 oktober, 4, 11,18 en 25 november en 2 december op de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

De colleges worden op woensdagen gegeven in de collegezalen van de Nyenrode Business Universiteit. De ontvangst is vanaf 15:00 uur, de colleges zelf starten om 15:30 uur en eindigen omstreeks 19:00 uur, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin u een lichte maaltijd krijgt aangeboden. De colleges zijn filevrij en na afloop houdt u nog een behoorlijke avond over.

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Routebeschrijving >>

Online deelnemen aan de collegereeks
Het is ook mogelijk deze collegereeks online te volgen. Uiteraard zorgen we ervoor dat u, net als andere deelnemers, interactief kunt meedoen aan de colleges. 

  • We werken met een professioneel platform
  • Opnames worden live gemaakt in de Nyenrode zaal
  • U kunt uw vragen live stellen aan de docent
  • We delen documenten en uw kunt zelf uw eigen document of case delen
  • U kunt online discussiëren met medestudenten via de live chat
  • Docent stelt poll-vragen en zet survey's uit
  • U kunt ook 1 op 1 chatten met medestudenten of docenten

Wilt u op deze manier deelnemen? Maak dit dan kenbaar op het inschrijfformulier. De gegevens van uw collega vragen wij op een later moment uit i.v.m. inloggen. 
 

Uw investering
€ 2.295,- per persoon (excl.btw) voor live deelname of € 1.995,- voor 2 personen bij online deelname.

Certificaat
Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Arbo>> en Nyenrode als u tenminste 5 colleges hebt gevolgd.

Aanmelden
Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier. Heeft u vragen over het inschrijven? Bel met onze administratie 088 58 40 888.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Verhindering
Bent u verhinderd en kunt u een college niet bijwonen? U kunt kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden. Dit kan via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.